Carregant...

Colabora con la Fundación ONCE

...

#GivingTuesday Nens amb càncer

La Trobada Nacional d’Adolescents amb Càncer és una de les activitats centrals del Programa d’Atenció Integral a Adolescents amb Càncer que desenvolupa NENS AMB CÀNCER des de l’any 2002 i que ha beneficiat més de 750 adolescents. El seu objectiu principal és motivar l’autonomia, l’autoestima i la integració social d’aquests adolescents que han passat per la malaltia a través de 12 dies de trobada i convivència.

La Trobada està basat en una teràpia psicosocial dirigida a adolescents amb càncer en la qual els professionals de les Associacions de NENS AMB CÀNCER treballen durant tot l'any. Des NENS AMB CÀNCER volem que els nostres menors tinguin un paper actiu en el seu dia a dia, adquirint conductes que facilitin i normalitzin el seu desenvolupament com a adolescents, cosa que aconseguirem gràcies als beneficis recaptats amb #GivingTuesday..

Amb les teves donacions podrem arribar als 10.000 euros per a sufragar les despeses de 20 adolescents i que puguin acompanyar-nos en la pròxima edició de 2017, que tindrà lloc el mes de juny. Col·labora-hi! Comparteix aquest projecte amb l’etiqueta #GivingTuesday..

Amb les teves donacions volem arribar a 5.000 euros perquè 10 nois i noies puguin participar en la pròxima edició de la Trobada Nacional d’Adolescents amb càncer que tindrà lloc el juny de 2017. Col·labora-hi! Comparteix aquest projecte amb l’etiqueta #GivingTuesday.

¡Tu ens pots ajudar a plantar cara al càncer adolescent!

Amb la teva ajuda, plantarem cara al càncer adolescent!

 

 


Campanya tancada


Altres campanyes solidàries